Telefonisch reserveren:

Zaterdag 25 januari 2020

Theater de Speeldoos | 20.00 uur

KAARTEN RESERVEREN

U kunt veilig online betalen met iDeal.

Beschikbaar

Wees vlug!

Uitverkocht

THEATER DE SPEELDOOS

DAAR GA JE UIT EN BEN JE THUIS...

De kassa is geopend van maandag t/m vrijdag van 13.00 uur tot 17.30 uur en vanaf één uur voor aanvang van een voorstelling.

‚Äč

Parkeren kan in de Vliertstraat of achter Theater de Speeldoos, op de Irenelaan of op het P+R terrein bij het Centraal Station. Vanaf hier loopt u in een paar minuten naar Theater de Speeldoos.

SR_Doek_Bajesbondje_2020_Poster_WEBSITE.

VOLOP HILARITEIT GESCHREVEN DOOR MART MOORS

BAJESBONJE

Het verhaal:

Vier mensen, die elkaar niet kennen, worden gearresteerd op verdenking van een bomaanslag. Uiteenlopend als hun karakters zijn, zullen zij het tóch met elkaar moeten rooien in de gevangenis.

In afwachting van hun proces maken ze kennis

met een tirannieke directrice, een louche advocaat en idiote cipiers. Ondertussen zitten de partners van sommige gevangenen ook niet stil. De één probeert haar partner via waanzinnige trucs te bevrijden en de ander stelt alles op alles om haar geplande trouwdag toch doorgang te laten vinden. De chaos wordt compleet wanneer een inspecteur van de overheid de gevangenis komt controleren.

Tot overmaat van ramp wordt er ook een levensgevaarlijke psychotische patiënt uit het gekkenhuis overgeplaatst naar de gevangenis. Het personeel én de verdachte hebben er letterlijk de handen vol aan...

• Toneelvereniging Doe'k | Vufght
Toneelvereniging Doe'k | Vught