top of page
  • Foto van schrijverToneelvereniging Doe'k

DE KAARTVERKOOP IS GEOPEND

Jaaaaaaaa! EIN-DE-LIJK mogen we weer! Zojuist is de online verkoop van start gegaan voor onze nieuwste voorstelling 'Van Wie Is Die String?' in Theater de Speeldoos. Zeker zijn van de beste plekken in het theater? Wacht dan niet en reserveer vandaag nog! Kaartjes zijn te beschikbaar via deze website of via de kassa van Theater de Speeldoos in Vught. Kies zélf uw plek in de zaal en reken veilig en vertrouwd af met iDeal. Onze voorstellingen worden gespeeld op 27 t/m 29 januari 2022 in Theater De Speeldoos in Vught.



De laatste maanden ontvingen we veel vragen over de kaartverkoop en de eventueel geldende coronaregels. De reden dat we hebben gewacht met het starten van de verkoop is dat we een ouderwetse theateravond- of middag willen bieden, met een volle zaal en een gulle lach. Op dit moment staan alle lichten op groen om als vanouds met elkaar te brullen van het lachen!


Met 'Van Wie Is Die String?' gaat u zeker weten een gezellige avond of middag tegemoet! Lachen is gegarandeerd met onze cast van dit seizoen! Voor meer informatie over de voorstelling en het reserveren van kaarten klikt u hier.



26 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page