• Toneelvereniging Doe'k

FOTOSHOOT

Maandagavond 28 september vond de jaarlijkse fotoshoot plaats waarin alle karakters van komend seizoen op de gevoelige plaat werden vastgelegd. Deze foto's worden onder andere gebruikt voor PR doeleinden en voor de zaalfolder die alle bezoekers mee naar huis krijgen.

Make-up artist Chris Jansen was zoals altijd weer van de partij om de spelers te voorzien van de nodige poedertjes en kleurtjes. Fotograaf Daisy Renders legde samen met haar stagiaire Paulien alle karakters vast in diverse poses en houdingen. Alle ruimte dus voor het posterontwerp want er zijn behoorlijk wat foto's gemaakt!

Hier komt buurvrouw Anita (gespeeld door Ria Langenhuijsen) langzaam tot leven. Wat een kleurrijke jurk en een pruik iemand al niet kan veranderen...

3 keer bekeken

Telefonisch reserveren: