top of page
  • Foto van schrijverToneelvereniging Doe'k

JUBILEUM RIA LANGENHUIJSEN'Kroeg of Kabberdoes?' is de 50e productie waarin Ria Langenhuijsen op de planken stond in haar rol als Mevrouw

van Baelkerck. Daarmee is zij een bekend gezicht van Doe'k en heeft zij ook voor haar tijd bij onze toneelclub in verschillende producties gespeeld. 

Ondanks dat Ria helemaal niet gediend is van extra aandacht en complimenten, kon ze er vrijdagavond na afloop van de voorstelling niet meer omheen. Na het slotapplaus nam voorzitter Rob Voogt het woord en overhandigde hij Ria een speciale onderscheiding ter ere van haar jubileum dit jaar.

Onder luid applaus en een ware regen van confetti ging het bijzondere toneeljubileum niet onopgemerkt voorbij. Samen met Rob Voogt haalde ze voor een volle enthousiaste zaal oude toneelherinneringen op en bedankte haar publiek voor alle jaren dat zij voor hen mocht spelen in het theater. 


Na maanden repeteren is de cast en crew van Toneelclub Doe'k er helemaal klaar voor. De laatste puntjes zijn afgelopen week op de i gezet en dit is het moment waarop alles voor het eerst zal samenkomen.

Woensdagavond a.s. zal de generale repetitie plaatsvinden in Theater de Speeldoos. Hét moment waarop spel, decor, kleding, licht en geluid elkaar voor het eerst zullen ontmoeten. Vanaf dat moment is Theater de Speeldoos voor eventjes een tweede thuis voor alle spelers van Doe'k.

De zaalfolders zijn gedrukt, het geluid is op band gezet en doorgesproken met de technici van het theater. Donderdagochtend zullen de eerste spelers van Doe'k al vroeg in de Speeldoos aanwezig zijn voor de nodige grime en kapsels. Ook zal de decorploeg de laatste hand leggen aan de inrichting en aankleding van het decor van dit jaar. 


13 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page